زلال بصیرت (Clear insight )

«فلسطین کلید رمز آلود گشوده شدن درهای فرج به روی امت اسلامی است » مقام معظم رهبری

زلال بصیرت (Clear insight )

«فلسطین کلید رمز آلود گشوده شدن درهای فرج به روی امت اسلامی است » مقام معظم رهبری

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران وب سايت ختم قرآن مجيد
< سایت جامع فرهنگی
مذهبی شهید آوینی Aviny.com

مبارز کلیپ

آخرین نظرات
  • ۶ مرداد ۹۴، ۰۱:۲۳ - محمد مهدی تهرانی
    خدا قوت

گزارش رتبه بندی از میزان جرم جنایت در جهان

پنجشنبه, ۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۶:۳۰ ب.ظ

آمار پرجنایت ترین کشورهای دنیا با توجه به معیارهای یاد شده در تمامی کشورها به شرح زیر اعلام گردیده است. در این میان جمهوری اسلامی ایران در بین 82 کشور پرجنایت دنیا هیچ جایگاهی ندارد. نکته قابل توجه این است که رتبه های یک تا پنج پر جنایت ترین کشورهای جهان مربوط است به همان کشورهای عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل که مثلا قرار است امنیت را در جهان برقرار کنند در حالی که حتی عاجز از برقراری امینت در کشورهای خودشان هستند. این آمارها بدین شرح است:

1- آمریکا
2- انگلیس
3- آلمان
4- فرانسه
5- روسیه
6- ژاپن
7- آفریقای جنوبی
8- کانادا
9- ایتالیا
10- هند

بولتن نیوز : طی چند روز اخیر سایت ها و شبکه های ضد انقلاب و متاسفانه برخی از دوستان ناآگاه پس از انتشار اخباری چون قتل روح الله داداشی، ماجرای اسیدپاشی بر یک زن و دختر، ماجرای ضرب و شتم طلبه ناهی منکر و ... دست به تولید مطالبی علیه مردم عزیز کشورمان زدند و جامعه ایران را متهم به انواع اتهامات از جمله بالا رفتن میزان جرم و جنایت، افزایش میزان خشونت، بی اخلاقی و امثالهم کردند.

در این میان رسانه های ضد انقلاب چون بی بی سی و دویچه وله که مترصد به وجود آمدن چنین مسائلی هستند سعی کردند با دمیدن در آتش این موضوعات چنین جلوه دهند که نظام جمهوری اسلامی باعث پدید آمدن این مسائل شده است.

 
 

البته در اینکه در پاره ای از مردم کشور این موضوع وجود دارد شکی نیست و یقینا همین میزان هم برای جامعه دینی چون ایران خوب نیست اما وقتی نگاه به آمار و ارقام موجود از وضع ارتکاب جرائم و نوع و شدت و حدت آنها می اندازیم می بینیم که اتفاقا بنا به گفته آن مسئول محترم، ایران جزو یکی از امن ترین کشورهای دنیا است. برای اثبات این مدعا، در زیر تنها به گوشه ای از آمار جرائم و فجایعی که هر روز در کشورهای مثلا متمدن و پیشرفته دنیا رخ می دهد اشاره می کنیم:

8 کشور اول دنیا از نظر جرائم

بررسی آمارهای مراکز معتبر جهانی نشان می دهد در طول 2 دهه و از سال 1981 تا 2000 برخی جرایم در بعضی کشورها، افزایش قابل ملاحظه ای داشته و در برخی نیز کاهش داشته اند؛ اما از بالاترین جرایم می توان به 6 مورد زیر اشاره کرد:

سرقت از مجتمع های مسکونی، سرقت خودرو، سرقت های سازماندهی شده و گروهی، قتل، تجاوز و خودکشی که این موارد در 8 کشور جهان بیشتر از بقیه دیده می شود و این کشورها عبارتند از: انگلستان، آمریکا، استرالیا، کانادا، هلند، اسکاتلند، سوئد و سوئیس. آمارها عموما با بررسی عوامل جرم، تعداد و نوع جرایم و قربانیان در زمان خاص به دست می آیند.

میزان خودکشی در آمریکا در طول 2 دهه گذشته، بیشتر از دیگر کشورهای جهان است و دلیل آن، نارضایتی فردی و اجتماعی افراد در این کشور است.

تجاوز نیز تا سال 2000 بیشترین آمار خود را در آمریکا داشت؛ اما حالا در کانادا بیشترین میزان را دارد و در کشورهای آسیایی و خاورمیانه، کمترین تعداد را به خود اختصاص داده است.

هر سه روز یک زن فرانسوی توسط شوهرش به قتل می‌رسد

کمیته رفع تمام اشکال تبعیض علیه زنان (cedaw) طی گزارشی در سال 2006 با ابراز نگرانی از افزایش چشمگیر خشونت به ویژه در خانواده‌ها اعلام کرد، تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که هر سه روز یک زن از سوی همسرش قربانی خشونت منجر به مرگ می‌شود.

هر 16 روز نیز یک مرد از سوی همسرش قربانی خشونت منجر به مرگ می‌شود،‌در نیمی از موارد زن قبلاً از سوی همسرش متحمل خشونت بوده است. همچنین از هر 10 مرگ یکی غیرعمد بوده و در دو سوم موارد خشونت قبلاً میان زوج وجود داشته است.

در قانون اساسی کار فرانسه نیز تعریفی واضح از خشونت جنسی وجود ندارد، کمیته از اینکه تنها 3 درصد شکایات توسط زنان و در موضوع تبعیض جنسیتی مطرح شده است ابراز نگرانی کرده و بیان داشته است ‌این امر ممکن است ناشی از فقدان منابع مالی و انسانی کافی در دادگاه مربوطه باشد.

آمار بارداری‌های ناخواسته در فرانسه نیز بیداد می کند به نحوی که یک سوم بارداری‌ها ناخواسته (بخوانید نامشروع و حرام) است. نیمی از این بارداری‌ها نیز به سقط جنین داوطلبانه منجر می‌شود.

 
 

400 گروه جنایتکار در ایتالیا!

روند افزایش ضریب جرم تا انتهای دهه 1980 ادامه داشت تا اینکه در سال 1991 ضریب افزایش جرم به بالاترین حد ممکن طی سالهای اخیر به 5000 جرم در هر صد هزار نفر رسید.در طول این سالها به استثنای قتلهای انجام شده که در واقع افزایش قابل ملاحظه ای یافته ، یک افت محسوسی در تعدادی از جرایم کم اهمیت همانند ضرب و جرح و تهدید دیده می شود و این در حالی است که جرایمی مانند سرقت ( ساده و همراه با تهدید )جرایم اقتصادی و جرایم موادمخدر افزایش ویژه ای پیدا کرده است.

تجزیه داده های سالانه جرایم بر اساس گزارش های ارائه شده توسط پلیس به مقامات قضایی در ایتالیا در طول سالهای 1991 تا 1989 افزایش آشکار در ارتکاب جرم را نشان می دهد که بر این اساس در سال 1989 در مجموع 522/053/2 میلیون جرم ، در سال 1990 در مجموع640/501/2 میلیون جرم و در نهایت در سال1991 در مجموع 741/647/2 جرم به وقوع پیوسته است.

در سطح جغرافیایی نیز در ایتالیا پدیده جرم و جنایت با توجه به مناطق مختلف شهری متنوع است. ضریب جرم در بین 10 شهر از استان های بزرگ ایتالیا همانند تورین ، میلان ، جنوا ، بولونیا ، فلورانس ، رم، ناپل ، باری ، پالرمو و کاتانیا همواره متغیر است اما تحلیل ضریب جرم در 4 منطقه از این کشور بسیار برجسته تر از دیگر مناطق است. این مناطق جرم خیز عبارتند از: puglia، campania، calabria، sicily.

قتل، سرقت همراه با آزار ، اخاذی ،بمب گذاری، تربیت گروههای جنایتکار از جمله جرایمی است که در این چهار شهر رخ می دهد. بررسی داده های جنایت در این چهار شهر جرم خیز بیانگر آن است که از 1255 قتل ارتکاب یافته در سال 1991 در ایتالیا 557 مورد آن در این چهار شهر اتفاق افتاده، به علاوه 22282 مورد سرقت در این چهار منطقه گزارش شده که در مقایسه با آمار بقیه شهرهای ایتالیا تعداد آن 16294 مورد سرقت است، از 417 گروه جنایتکار که در ایتالیا وجود دارد 407 مورد آن در این مناطق شناسایی شده اند.
 

انگلیسی ها، وحشی ترین مردم اروپا

حال و روز جزیره انگلیس بدتر از همه کشورهای اروپاست و حتی جهان است. بر طبق اسناد منتشر شده، جرم با چاقو، پس از سرقت و تجاوز به عنف، رایجترین جرم در لندن گزارش شده است. طبق گزارشات رسمی کنترل شهر لندن، بدون کمک دوربین های متعدد پیشرفته شهری و گشت های نیروی پلیس اسکاتلندیارد امری غیرممکن است.

آماری که اتحادیه اروپا منتشر کرد، نشان می دهد که انگلستان بیشترین آمار جرم و جنایت در اروپا را دارد. در این آمار انگلیس سه رتبه بالاتر از جرائمی که در رقیب فرانسوی اش دارد را داراست. در واقع انگلیس پایتخت جرم و جنایت در اروپاست.

چند ماه پیش، روزنامه گاردین ضمن افزودن یک ستون خبری ویژه در اخبار خود برای جنایت با چاقو می نویسد: 4 نفر از هر 10 نوجوان انگلیسی از چاقو استفاده می کنند. چاقو رایج ترین اسلحه در میان نوجوانان انگلیسی است. علیرغم اینکه بسیاری از کسانی که در انگلیس به ضرب چاقو ، جنایتی را مرتکب شده اند اکنون در زندان به سر می برند جدیدترین گزارش‌ها در اروپا حاکی از این است که انگلیس هنوز هم بالاترین میزان جرم و جنایت را در میان کشورهای این قاره داراست.

دولت انگلیس، افزایش میزان خشونت و جنایت در کشور را تکذیب نمی‌کند و با هدف متقاعد کردن جوانان این کشور به اینکه حمل چاقو و ارتکاب جرم با استفاده از آن، عواقب ناگواری خواهد داشت، طرح هایی را به اجرا درآورده است.

 
 

آدم کشی و ضرب و جرح با چاقو سالهاست که به معضلی حل نشدنی برای جامعه انگلیس تبدیل شده. پلیس انگلیس برای کاهش فشار اجتماعی حاصل از حمل سلاح سرد و قتل و ضرب و جرح ناشی از آن، علاوه بر به کارگیری دوربین های بدن نما، به ناچار اقدام به نصب دستگاه های تشخیص دهنده و گیت های بازرسی بدنی در سطح شهر کرده است و به وسیله بازرسی بدنی نوجوانان، روزانه تعداد زیادی چاقو از سطح شهر جمع آوری می کند.

بنا بر گزارش العربیه ؛در حالی که پلیس انگلیس از کاهش میزان خشونت و جنایت در سال جاری نسبت به سال گذشته به میزان 5 درصد خبر می‌دهد، یک گزارش در اروپا اعلام می‌کند: انگلیس بالاترین میزان خشونت و جنایت را در میان کشورهای اروپایی دارد.

العربیه می‌گوید: مقام‌های انگلیسی از ثبت بیش از یک میلیون و 100 هزار عمل مجرمانه یا تجاوز یا اخلال در امنیت عمومی در سال خبر می‌دهند. بر اساس این گزارش‌، کشورهای اروپایی بر اساس میزان ارتکاب جرم و خشونت طبقه بندی شده اند که انگلیس با 2034 مورد جنایت به ازای هر یکصد هزار شهروند در صدر این فهرست قرار دارد.

بر اساس این گزارش، انگلیس در رده چهارم جهان از نظر میزان خشونت و جنایت قرار دارد به گونه‌ای که بیش از 500 مورد سرقت به ازای هر یکصد هزار شهروند در این کشور ثبت شده است. این گزارش می افزاید انگلیس از نظر حالت‌های تجاوز و حمله در رده پنجم جهان قرار دارد.

همچنین کشته شدن نوجوانان و جوانان در انگلیس در درگیری‌های خشونت‌آمیز به ویژه بر اثر ضربات چاقو روند نگران کننده‌ای را در این کشور به خود گرفته است. بر اساس تحقیقات صورت گرفته ، از سال 2006 دختران جوانی که در میان آنها حتی دختران 10 ساله هم وجود داشته اند ، حدود 60 هزار جرم از قبیل دزدی، به بار آوردن خسارت، انجام حملات خشونت آمیز، دزدی از مغازه ها و ایجاد بی نظمی های عمومی را مرتکب شده‌اند و این آمار به معنای افزایش 25 درصدی جرایم در میان دختران در انگلیس و ولز به شمار می رود.

اینها همه در حالی است که به خوبی می دانیم کل جزیره انگلیس فقط به اندازه یکی از استان های شمالی ایران است. یعنی کشوری به این کوچکی چنین میزان بالایی از جرم و جنایت را به خود اختصاص داده است.
 

افزایش 300 درصدی کودکان روسپی در هلند!

بر اساس تخمین سازمان دفاع از حقوق کودکان در هلند، آمار کودکان روسپی در این کشور به نحو نگران کننده ای افزایش پیدا کرده است. به نحوی که در طی چند سال از 4000 نفر به 15000 افزایش پیدا کرده است.
 

سوئیس، بالاترین تراکم روسپی خانه ها

کشور سوئیس که همواره از آن به یکی از امن ترین و بهترین کشورهای جهان تعبیر می شود نیز دارای بیشترین تعداد وجود مراکز فحشا است. به گزارش روزنامه بلیک چاپ زوریخ، کشور سوئیس در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی، از بالاترین میزان تراکم در تعداد فاحشه خانه ها برخوردار است، به طوری که ساکنان این کشور احساس می کنند به واسطه تعدد این مراکز غیر اخلاقی مورد تهاجم قرار گرفته اند.
 

صادرات زنان بدکاره توسط اسرائیل!

پلیس اسرائیل آن چنان با معضل زنان فاحشه گرفتار است که چندی پیش اعلام کرد که این رژیم سالانه 3000 زن اسرائیلی را به منظور روسپی گری به خارج صادر می کند. متوسط سن این زنان 22 سال است اما دختران زیر 18 سال را هم مصون نگاه نداشته است. در اکثر روزنامه های اسرائیلی نیز همواره تبلیغات ثابتی برای این تجارت غیر اخلاقی وجود دارد.

آمار جرم و جنایت و کشتار در جامعه رژیم صهیونیستی روز به روز در حال افزایش است بگونه ای که هر ماه دهها مورد قتل در داخل سرزمینهای اشغالی اتفاق می افتد.

ناامنی و بی ثباتی، جنایات و کشتار در جامعه صهیونیستی در چند سال گذشته روند صعودی داشته است بگونه ای که بیشتر صهیونیستها از زندگی در سرزمینهای اشغالی احساس امنیت نمی کنند.

 
 

صدها هزار زن در معرض تجاوز در آمریکا

با توجه به آمار سال 2005 میزان جرم و جنایت های امریکا 2/2 درصد زیادتر شده است که این افزایش از سال 2001 بی سابقه بوده است. جین وگتلین رئیس بنیاد بین المللی جرم و جنایت در این خصوص می گوید: «افزایش جرم و جنایت معضلی است که باید بر روی آن تمرکز بیشتری داشته باشیم بسیاری از آژانس های پلیسی از کمبود نیرو و بودجه رنج می برند و توان کافی برای مبارزه با جرم ها را ندارند.» چه در شهرهای بزرگ و چه در شهرهای کوچک آمار جرم و جنایت از ژانویه تا ژوئن نسبت به 6 ماهه اول سال 2005 ، 7/3 درصد افزایش داشته است. در6 ماه اول 2005 در شهر نیویورک 26 نفر بیشتر از همین دوره در سال گذشته به قتل رسیده اند. این در حالی است که در دهکده کوچکی به نام نورمن آمار خودکشی از صفر به 3 نفر رسیده است.

آمار اولیه حاکی از آن است:

- افزایش 4/1 درصدی قتل، افزایش 2/1 درصدی اقدام به قتل و افزایش 7/9 درصدی دزدی. آمار مربوط به تعرض یک درصد کاهش داشته است.

- دزدی از خانه 2/1 درصد افزایش داشته اما ماشین دزدی 3/2 درصد کاهش و سایر دزدی ها 8/3 درصد کاهش داشته است.

مرکز تحقیقات موسسه وین اعلام کرد که: اطلاعات ارائه شده توسط مرکز ملی زنان آمریکا، حکایت از آن دارد که همه ساله بالغ بر 683000 زن بالای هجده سال در این کشور مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.

این مرکز همچنین اعلام کرد 84 درصد زنانی که مورد تعدی قرار می گیرند به دلیل ضعف قانون و ترس، آن را به پلیس گزارش نمی دهند.
 

اعضاء دائم شورای امنیت، بی امن ترین کشورها

یکی از سایت های خارجی (www.nationmaster.com) که به تهیه گزارش در زمینه جرم و جرائم کشورهای مختلف می پردازد نیز آمارهای قابل توجهی ارئه کرده که در نوع خود جالب است و می تواند ما را در رسیدن به حقیقت نزدیک تر کند. نکته قابل توجه اینجاست که جمهوری اسلامی ایران تقریبا در تمامی موارد یاد شده به جز دو مورد هیچ گونه رتبه ای نداشته اما بالاترین نرخ جنایات مربوط به کشورهای غربی و اروپایی است که در زیر به آنها اشاره شده است:
 
تجاوز به عنف:
رتبه ها:
1- آمریکا 
2- آفریقای جنوبی 
3- کانادا 
4- استرالیا 
5- هند 
6- مکزیک 
7- انگلیس 
8- آلمان 
9- فرانسه
10- روسیه 
ایران در بین 84 کشور ایران هیچ جایگاهی ندارد
ضرب و جرح:
رتبه ها:
1- آمریکا
2- انگلیس
3- افریقا
4- مکسیکو
5- هند
6- کانادا
7- آرژانتین
8- استرلیا
9- المان
در این جدول ایتالیا جایگاه 24 را داراست و ایران در بین 78 کشور جدول جایگاهی ندارد
قتل
رتبه ها:
1- هند
2- روسیه
3- کلمبیا
4- افریقا
5- امریکا
در بین 83 کشور اول ایران جایگاهی ندارد
امار زندانیان
رتبه ها :
1- آمریکا
2- چین
3- روسیه
4- هند
5- برزیل
6- تایلند
7- اوکراین
8- آفریقای جنوبیی
9- مکزیک
10- ایران
11- رواند
12-پاکستان
13- اندونزی
14- هلند
15- انگلیس
16- آلمان
قتل با سلاح گرم
رتبه ها:
1- آفریقای جنوبیی
2- کلمبیا
3- تایلند
4- آمریکا
5- فیلیپین
6- مکزیک
7- اسلواکی
8- السالوادور
9- زیمباوه
10- پرو
ایران در بین 46 کشور بررسی جایگاهی ندارد
و اما در نهایت آمار پرجنایت ترین کشورهای دنیا با توجه به معیارهای یاد شده در تمامی کشورها به شرح زیر اعلام گردیده است. در این میان جمهوری اسلامی ایران در بین 82 کشور پرجنایت دنیا هیچ جایگاهی ندارد. نکته قابل توجه این است که رتبه های یک تا پنج پر جنایت ترین کشورهای جهان مربوط است به همان کشورهای عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل که مثلا قرار است امنیت را در جهان برقرار کنند در حالی که حتی عاجز از برقراری امینت در کشورهای خودشان هستند. این آمارها بدین شرح است:
1- آمریکا
2- انگلیس
3- آلمان
4- فرانسه
5- روسیه
6- ژاپن
7- آفریقای جنوبی
8- کانادا
9- ایتالیا
10- هند
منبع مرکز مطالعات وزارت کشور
اخذ شده از اینترپل
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۱۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی